Residentie "SVENDSEN"; Groen woonproject
Verhuurd

Oosterzelesteenweg 75 , 9230 Wetteren
    • delen

Omschrijving Ref.: 5362228

Nieuwbouw Residentie "SVENDSEN" te Wetteren


Groen woonproject te Wetteren

In de residentie "SVENDSEN" zijn 4 mooie moderne hoog kwalitatieve woningen (2 gesloten bebouwingen en 2 halfopen bebouwingen), die voldoen aan alle hedendaagse EPB-eisen alsook aan de ventilatienormen.

Woning 1 is reeds verkocht (halfopen).

Iedere woning is op het gelijkvloers voorzien van een gastentoilet, een ruime leefruimte, keuken en berging met wasplaats. Vanuit de leefruimte kan men genieten van de aangenaam zuid-gerichte tuin en terras langs de rustige Gijzenzelestraat.

Op de verdieping zijn bij alle woningen 3 slaapkamers en 2 badkamers met ligbad, douche en toilet.

Er zijn in het project ondergrondse parkeerruimtes, private bergingen en fietsenbergingen voorzien (deze zijn gelegen onder het appartementsgebouw binnen het project).

Deze woningen hebben heel wat troeven: de optimale ligging kort bij alle invalswegen, oprit E40, scholen, openbaar vervoer en als surplus is er ook een verlaagd tarief mogelijk bij aankoop. Er is een gesplitste aankoop waarbij op het grondaandeel registratie betaald wordt en op de constructie is een verlaagd tarief van 6% BTW mogelijk als de kopers voldoen aan de voorwaarden.

De plannen zijn bijgevoegd.

De volledige afwerking en alle technieken (lichtplan, upgrades ventilatie/verwarming systeem, groene energie) kunnen nog worden gepersonaliseerd. 
Er is eventueel ook mogelijkheid tot aankoop van casco-woning (wind- en waterdicht) en dat uzelf voor de afwerking zorgt.

Kortom: alles is bespreekbaar!

Voor meer info kan u steeds terecht bij Kristien 0475 496218

Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 5362228
Vraag meer informatie

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden