Aeygems Vastgoed: Met passie voor charme en stijl

Twijfelt u hoeveel uw woning eigenlijk waard is? Bent u van plan om te gaan samenwonen, en zoekt u een leuk appartement? Of ziet u het grootser, en wilt u een heus nieuwbouwproject uit de grond stampen? Zowel voor een stille droom als voor concrete plannen, Aeygems Vastgoed staat u met alle plezier bij.

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden. Ook indien u zelf op zoek bent naar een geschikt pand, kan u steeds beroep doen op onze expertise als aankoopmakelaar om aan uw wensen te voldoen.

Wenst u een afspraak of gratis waardebepaling, aarzel niet ons te contacteren via 0475/49.62.18 of via info@aeygemsvastgoed.be. U kan ook steeds uw interesse tonen door “Hou me op de hoogte” aan te klikken, dan ontvangt u de laatste nieuwe panden die passeren binnen uw zoekcriteria. 

Welk vastgoed zoek je?

Aeygems Vastgoed helpt u graag in de zoektocht naar uw droomwoning via een nieuwsbrief, gepersonaliseerd aan de hand van uw zoekcriteria. Op deze manier bent u als eerste op de hoogte, nog voor het pand de portaalsites bereikt.

 

Ik schrijf me in!

Wat is uw pand waard?

Een goede schatting is de basis voor een succesvolle verkoop of verhuur.

De volledige woning wordt hierbij bekeken en opgemeten. U wordt objectief ingelicht over zowel de positieve als negatieve elementen die de waarde van uw pand zullen beïnvloeden, zoals bijvoorbeeld de ligging, afwerkingsgraad, onderhoudsgraad en ouderdom van het pand. Ook wordt gekeken naar vergelijkbare andere panden in de directe omgeving. De uiteindelijke vraagprijs wordt uiteraard in samenspraak met u zorgvuldig besproken. Wenst u vrijblijvend een gratis gedetailleerde waardebepaling van uw onroerend goed? Dan kan u hiervoor steeds een afspraak maken.

Ik wil een schatting!