Over mezelf

Aeygems Vastgoed werd opgericht door Kristien Van Cauter in het pittoreske Aaigem, deelgemeente van Erpe-Mere. Uiteraard gaat onze service veel verder dan de grenzen van ons dorp.

Het is onze passie u te begeleiden in de zoektocht naar een gepaste koper voor uw woning, bouwgrond, appartement, hoeve of handelspand, en dit van begin tot einde. U kan namelijk op onze expertise rekenen voor alle nodige administratie, juridische begeleiding, een professionele fotoreportage, de bemiddeling in de prijsonderhandelingen, de opmaak van een compromis, tot een persoonlijke begeleiding bij de ondertekening van de notariële akte.

Ook bij de verkoop van een projectgrond of een te slopen woning zijn we steeds bereid tot raad voor ontwerp en ontwikkeling van mooie projecten. Dit gebeurt op basis van een duurzame samenwerking met ervaren vastgoedprofessionals die kandidaat zijn voor interessante opportuniteiten in de vastgoedsector.

Tenslotte bieden we ook graag onze hulp aan bij een verhuring, zodat u er zorgeloos kan op vertrouwen dat de meest ideale huurder zijn weg vindt naar uw pand. 

Kortom: Aeygems Vastgoed is de ideale partner om mee samen te werken binnen de vastgoedsector, die garant staat voor flexibiliteit en kwalitatieve service. Uw volledig dossier wordt namelijk steeds door één en dezelfde persoon behandeld.