Residentie Lalo met loods (65m2)
Op aanvraag

Bruulstraat 24-26 , 9450 Haaltert
    • delen

Omschrijving Ref.: 5979335

5 nieuwbouwapp. met terras + tuin + loods + autostaanplaats


Residentie Lalo bestaat uit 5 lichtrijke nieuwbouwappartementen met ruime leefterrassen, privé-tuinen en als extra een loods van 65m2 (88000€). Het gebouw heeft een toplocatie in het centrum van Haaltert, kortbij het gezellige Warandepark.
De appartementen worden afgewerkt met materialen van topkwaliteit. De energiezuinige units hebben een verwarming met warmtepomp en zonnepanelen.
Er zijn 8 autostaanplaatsen ter beschikking, alsook een loods van 65m2. Dit geeft een meerwaarde voor een eventuele zelfstandige. Achteraan is een aangename zonnige tuin van 321m2 ter beschikking (niet in de prijs inbegrepen).
Alle appartementen hebben een afzonderlijk toilet, berging, badkamer met inloopdouche en ligbad, 2 slaapkamers en open keuken met grote leefruimte, die aansluit op het terras.
Op het gelijkvloers is de gemeenschappelijke inkomhal met lift, trap en 2 appartementen. Deze hebben beide een terras, die overgaan in 2 privé-tuinen.
Op de eerste verdieping zijn 2 appartementen met een groot terras achteraan. Hier bevindt zich het grootste verblijf met ook vooraan een terras aan de slaapkamers.
Op de 2de verdieping is een luxe penthouse met zowel voor-als achteraan een terras over de volledige breedte van het gebouw. Dit is werkelijk een parel voor iedereen.
De penthouse, heeft een leefruimte over de volledige diepte van het gebouw. Men kan de ganse dag genieten van een plekje in de zon op het terras zowel aan de voor-als achterkant.
De 8 parkeerplaatsen zijn afzonderlijk te koop aan 15000€/stuk.
Hier is het heerlijk vertoeven! Ook winkels zijn zéér kortbij, net zoals alle zorgverlening, scholen, openbaar vervoer en niet te vergeten de landelijke omgeving waar men kan genieten van alle rust.
As extra troef is er de mogelijkheid voor aankoop aan 6% BTW.

Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 5979335
Vraag meer informatie

Meer info over dit project

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden